Accuracy Topo

Scurta Prezentare

               Infiintata in 2017, ACCURACY TOPO este o firma care isi desfasoara activitatea in domeniul topografiei, avand un colectiv de specialitate cu o pregatire profesionala solida, experimentat si motivat de realizarile obtinute.

                Suntem in continua crestere si putem sa ne mandrim cu o echipa care a oferit asistenta topografica pe diferite tipuri santiere in Romania, dar si in alte tari ale Europei. Prin pasiunea pentru ceea ce facem avem capacitatea de a oferi o gama variata de servicii personalizate pentru nevoile fiecarui client.  

Status

Acuratete si precizie in realizarea tuturor proiectelor.

+
Angajati
+
clienti
+
Proiecte
+
Aparatura
+
Cafele

Viziune

Viziunea noastra este de a convinge toti proiectantii, arhitectii si cei care folosesc metode clasice de masurare si captare a realitatii ca scanarea laser 3D este metoda cea mai potrivita si ca “in 3D proiectele prind viata”.

Misiune

Ajutam companiile care au nevoie de servicii de topografie, scanare 3D, cadastru si topografie sa reduca cheltuielile si sa evite costurile suplimentare. 

Traseu

De la infiintare si pana in prezent, ne-am concentrat in special pe dezvoltarea departamentului de topografie si cadastru astfel ca majoritatea proiectelor realizate sunt legate de executarea de lucrari de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei si topografiei pentru institutii publice si pentru companii private.

Biroul Nostru

Mun. Zalau, str. A. Iancu nr. 58, ap. 13, jud. Salaj

Telefon

+40753493885 / +40721236185

Email

office@accuracytopo.ro

Facebook

@AccuracyTopo

Loading